top of page

Kontakt

IMG_3529.JPG

Efter en spændende årrække, hvor jeg har tilbudt kropsterapi fra min klinik på Nørrebro, undervist i yoga på Danmarks Radio, udbudt personlige yogaprogrammer, 1:1 undervisning og events, var den næste store drøm at flytte til Toscana, hvorfra jeg tilbød yoga retreats og helhedsoplevelser, med fokus på fordybelse, ro og autenticitet. Det blev til et år med eventyr, glade gæster og en masse skønne og lærerige oplevelser.

I dag er jeg nu bosat i Ebeltoft, som for mig er det danske svar på Toscana - Jeg tilbyder kropsbehandlinger fra min hyggelige klinik i Mejlgade 95, med udsigt over Århus havn - og i min dejlige hjemmeklinik i Ebeltoft.

Følg med virtuelt

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

Jeg brænder for at hjælpe dig, med at opretholde eller finde din glæde, sundhed og balance i livet.

Som international yogalærer, tror jeg fuldtud på, at for at man kan være den bedste udgave af sig selv, skal der være balance mellem det mentale og fysiske.

Min egen største personlige gave, var da jeg opdagede yoga

– Det forenede noget fundamentalt indeni mig. Min krop fik det bedre, mit sind og mine tanker blev roligere og mere positive og jeg fandt en dybere forståelse og mening med livet. Det behøver ikke at betyde at yoga er det for dig.

Men yoga er mange ting og basalt set, handler det om at finde noget, som optager dig så meget, at dit sind bliver stille. Når du virkelig er opslugt af noget der interessere dig, mister du tidsfornemmelsen, tankemylderet stopper og du er helt tilstede i nuet. Som et lille barn, der er helt opslugt i sin opdagelse eller leg. Vi er født ubekymrede, fleksible, ufordømmende og åbne. Men gennem livet, oplever de fleste at miste denne naturlige tilstand. Vi bliver stive, dømmende, stressede, bekymrede og ude af kontakt med hvem vi virkelig er.

Derfor er det nødvendigt med frirum, hvor vi kan komme tilbage og blive forenet med kernen og det autentiske.

Frirummet er et fantastisk sted at være, oplevelsen af at være i flow, hvor der ingen gnidninger er, ingen bekymringer, du er bare.

Den sindstilstand er mulig at være i daglig kontakt med !

Den gør dig mere rummelig, mere positiv, forbedre din livskvalitet og din mentale og fysiske sundhed.

Af erfaring ved jeg at du får de største og mest brugbare resultater, ved at kombinere flere værkøjer, til at ændre en uønsket tilstand.

Kontakt

Tak for din indsendelse!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Det er min passion at guide dig tilbage til din naturlige tilstand via,

Yoga & kropsterapi 

Klient udtalelser

Sløret Beach

Mariah kan ikke lave mirakler, og så alligevel...for mig var det et lille mirakel at finde en terapeut der med kyndig og sympatisk behandling og vejledning kan give indsigt i og forbedre ubalancer i krop og sind.

horisont

Jeg føler mig hjemme i mig selv, sådan burde man egentlig have det hele tiden.

Sløret Beach

Fik den mest fantastiske kropsbehandling af Mariah forleden dag, blide og kyndige hænder på min krop. Fandt lige de steder der trængte, skøn varm og hyggelig klinik, passer godt til dig.

Eva 

Lone

Carsten

bottom of page